Renovatie

   

Nederlandse Villabouw is een referentie op het vlak van renovatie van villa's, woningen en ander roerend goed. Hierbij hanteren we een klantgerichte aanpak. . Terwijl u ons in een persoonlijk gesprek over al uw wensen en ideeën vertelt, maken wij meteen van de gelegenheid gebruik om u vrijblijvend advies en praktische informatie te geven. We schetsen de mogelijkheden, rekening houdend met uw wensen en budgettaire mogelijkheden.

Zo gauw we weten welke onderhoudswerkzaamheden, interieurwerken of verbouwingen nodig zijn, starten we met het uitwerken van de plannen. Aan de hand van een schetsontwerp en een 3D-impressie krijgt u een duidelijk beeld van het eindresultaat.

Na uw goedkeuring, starten we met de werkzaamheden. Wij zorgen er met de nodige flexibiliteit voor dat alles volgens de planning verloopt en stellen alles in het werk om u 100% tevreden te stellen. Het resultaat zal u ongetwijfeld bevallen.

 


Wilt u uw volledige woning renoveren of slechts één of enkele ruimtes? Elk project, groot of klein, vormt voor ons een unieke uitdaging. Van idee tot realisatie, wij dragen hoogwaardige kwaliteit hoog in het vaandel. Verbouwplannen? Contacteer ons vrijblijvend, wij denken graag met u mee.