Onze aanpak

   

Nederlandse Villabouw is -zoals de naam het zegt- een bouwbedrijf gespecialiseerd in villabouw. Door de jaren heen hebben we in deze specialiteit een zeer brede kennis vergaard. Aan de hand van de gerealiseerde projecten kan u duidelijk zien dat wij er inderdaad heel bedreven in zijn. Wij hechten het grootste belang aan de kwaliteit van ons werk en de tevredenheid van onze klanten. Kiezen voor een samenwerking met Nederlandse Villabouw betekent voor u dan ook kiezen voor persoonlijke dienstverlening, hoogstaande kwaliteit, flexibiliteit, stiptheid, betrouwbaarheid, enthousiasme, creativiteit en innovatie.

Groot- of kleinschalig, elk project starten we met een vrijblijvend gesprek waarbij u kan rekenen op ons professioneel advies. We schetsen alle mogelijkheden en denken uiteraard graag met u mee. Op basis van de uitgewisselde informatie wordt een eveneens vrijblijvende prijsofferte opgesteld. Na de goedkeuring ervan, wordt elk project tot in de puntjes uitgewerkt. Van het maken van schetsontwerpen, tot het bepalen van de bouwmaterialen, het opstellen van de planning, de uitvoering van de werkzaamheden ... alles gebeurt zoals afgesproken. De bouw of verbouwing van uw villa, woning of ander roerend goed gebeurt, eventueel in samenwerking met externe partners, steeds met oog voor de kleinste details.

 


Als u tevreden bent over het eindresultaat, dan is Nederlandse Villabouw dat ook. Met minder nemen we geen genoegen. Om de kwaliteit van ons werk te kunnen garanderen, is een goede opvolging essentieel. Zowel tijdens de overlegfase, de uitvoeringsfase als na oplevering kan u op ons blijven rekenen. Onze onderneming is u graag van dienst. Een uitstekende service en kwaliteit is wat u van ons mag verwachten. Neem nu contact met ons op, wij komen graag bij u langs en bespreken samen uw project.