Nieuwbouw

   

Nederlandse Villabouw is al jaren een begrip in (ver)bouwen van villa's, woningen en ander onroerend goed. Onze firma focust op de particuliere markt en gaat daarbij geen uitdaging uit de weg. Van de verbouwing of de inrichting van mooie badkamers, functionele maar gezellige keukens en luxueuze leefruimtes tot de bouw van nieuwe villa's, woningen en ander onroerend goed, elk project pakken we vol enthousiasme aan. U heeft een project? Contacteer ons vrijblijvend, wij komen graag bij u langs.

 
     

Totaalprojecten van a tot z.

   

Voor de constructie van een nieuwe villa, woning of ander roerend goed bent u bij ons aan het juiste adres. Neem met ons contact voor een vrijblijvend gesprek. Terwijl wij samen al uw wensen en ideeën bespreken, maken wij meteen van de gelegenheid gebruik om u uitgebreid en deskundig te adviseren.

Eens u beslist heeft om met ons te werken, volgt de uitwerking van het project. In overleg met de architect worden de plannen getekend en maken we een 3D-visualisatie van uw toekomstige droomwoning. Ook als u al een architect en bouwplannen (tekeningen) heeft, kunnen wij samenwerken. Na goedkeuring starten de bouwwerken. We volgen de voortgang van de werken nauwgezet op en zien nauwgezet toe op de kwaliteit. Wij blijven uw eerste aanspreekpunt tijdens elke fase van uw nieuwbouwproject. Omdat wij samenwerken met betrouwbare vakbekwame partners, slagen we er steeds in een project binnen de vooropgestelde termijn te voltooien.

 


Onze kennis en ervaring stellen ons in staat uw complete woning te realiseren, zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken, en dat geldt niet enkel voor nieuwbouw, maar ook voor renovatie- en interieurprojecten. Aan een nieuwe keuken of badkamer toe? Contacteer ons vrijblijvend, wij denken graag met u mee.

     

(Re-) Styling van individuele woonruimten

Nederlandse Villabouw heeft oog voor detail. Naast de bouw van volledige woningen, zijn wij uw betrouwbare partner voor alle interieur- en verbouwingswerken. Wij zorgen immers dat we continu op de hoogte blijven van de laatste trends op het vlak van interieurdesign, wooninnovatie, bouwtechnieken enz. Omdat we streven naar kwaliteit in ons werk, gebruiken we uitsluitend hoogwaardige materialen. Vakwerk tot in de kleinste details, dat is wat u van ons kan verwachten.